În atenția studenților din ani terminali (licență, master, doctorat)

Career moduleSalut!

Cat ai fost in vacanta, Departamentul Servicii pentru Studenti si Absolventi al UAIC (DSSA) a inceput un proiect prin care vrea sa te sprijine in procesul tau de angajare, de dupa studentie. Si... iata ce am pregatit pentru tine:

1. un chestionar prin care sa ne spui ce asteptari ai de la viitorul tau angajator in ceea ce priveste beneficiile extrasalariale, oportunitatile de dezvoltare profesionala si optiunile de cariera dar si ce strategii folosesti pentru a cauta un loc de munca. Chestionarul il gasesti aici: http://bit.ly/chestionarACCESS

2. un program online de consiliere in cariera prin care te vei cunoaste mai bine. Programul poate fi accesat gratuit de acasa, de la biblioteca, de la facultate la acest link: http://www.career-modules.eu/course/index.php?categoryid=21.

Fiecare din cele 8 module a fost proiectat tinand cont de nevoile si intrebarile studentilor care, ca si tine, sunt in ultimul an de studiu. Parcurge cel putin un modul si vino si la urmatoarea activitate din cadrul acestui proiect!

3. un eveniment de cariera in facultate, la care vor participa angajatori importanti din domeniul tau de studiu si unde vei putea, alaturi de alti colegi, sa afli raspunsuri la intrebarile care te preocupa in legatura cu viitorul tau de profesionist si cariera pe care vrei sa ti-o construiesti.

Defineste-ti viitorul alaturi de noi!

Echipa DSSA
https://www.facebook.com/DSSAdinUAIC
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone: +40 232 201 770
Web: www.cariera.uaic.ro

Quick links

© English Department UAIC 2022. All Rights Reserved.