“The Times of our Lives”: spectacol de teatru în colaborare cu Arden School of Theatre (Manchester College, UK)

Teatru2017Între 13 și 15 decembrie 2017, nouă studenți de la specializările Engleză și Studii Americane au avut ocazia să participe la o serie de ateliere de teatru organizate și coordonate de doi profesori și cinci studenți de la Arden School of Theatre (Manchester College, UK). Atelierele s-au desfășurat la Reading Room și s-au materializat într-un spectacol internațional de teatru în limba engleză intitulat The Times of our Lives, în care au jucat atât studenți de la Facultatea de Litere, cât și studenți de la facultatea de teatru din Marea Britanie. Acesta avut loc vineri, 15 decembrie, la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași.

afis teatru

Atelierele, coordonate de Wayne Jackson și Debbie Newton, profesori la Arden School of Theatre, și studenții lor, Kate Smith, Lily Hewitt Jasilek, Tristan Chadwick, Paul Burke și Sam Lowe, au pornit de la o temă sau un stimul propus de către studenții de la Litere în luna octombrie, pe baza căruia s-a construit spectacolul din decembrie. Tema propusă a fost albumul The Wall al formației britanice Pink Floyd

studenti-teatruSuccesul acestei prime colaborări între Catedra de engleză a Universității „Alexandru Ioan Cuza” și Arden School of Theatre a pus bazele unei viitoare relații de lungă durată, lărgind astfel paleta de activități extracuriculare în limba engleză oferite studenților de la specializările Engleză și Studii Americane. Aceasta este a doua activitate de acest tip după demararea clubului de lectură în limba engleză, care a avut deja două întâlniri la Reading Room în noiembrie și decembrie.

 Pentru mai multe fotografii și detalii despre activitățile desfășurate la Reading Room, clic aici.

Quick links

© English Department UAIC 2022. All Rights Reserved.